AFGELAST - Tyketto

×

Eerder lieten wij weten dat het concert van Tyketto dat zou plaatsvinden op 8 mei 2020 verplaatst zou worden naar maart 2021. Helaas heeft de band ons laten weten dat de optredens in Nederland niet door kunnen gaan. Er komt geen nieuwe datum. Ticketkopers hebben bericht ontvangen via Ticketmaster.

AFGELAST - Tyketto

+ support August Life
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 29,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,-

Informatie

De Amerikaanse rockband Tyketto scoorde in de jaren '90 hits met nummers als “Forever Young”, “Wings”, “Seasons” en “Standing Alone”. Frontman Danny Vaughn lijkt letterlijk over de eeuwige jeugd te beschikken. Zijn stem heeft in al die jaren niets van zijn glans verloren.

Tyketto werd eind jaren ’80 opgericht door zanger Danny Vaughn. Na het uitbrengen van het tweede Tyketto album met de hit single “The End Of The Summer Days” (1994) valt het doek van de band. In 2004 kondigen de leden van Tyketto echter een reünie aan gevolgd door een succesvolle reeks concerten. Met de release van “The Last Sunset: Farewell 2007” lijkt er echt een einde te komen aan het Tyketto tijdperk. Niets is minder waar, in 2012 maken de rockers een ware comeback met de plaat “Dig in Deep”. Hun meest recente studioalbum, “Reach” werd uitgebracht in oktober 2016 en werd goed ontvangen door pers en publiek. Bijgestaan door drummer Michael Clayton Arbeeny, gitarist Chris Green (Pride, Furyon), Thunder bassist Chris Childs en toetsenist Ged Rylands (Ten, Rage of Angels) klinkt de sound van de band krachtiger dan ooit.

Voorprogramma

August Life

De kern van deze nieuwe formatie wordt gevormd door twee ‘oude rotten’ in het vak: gitarist Gert Nijboer (Highway Chile) en zanger Bryan Ketelaars (Armageddon). Samen met drummer Hans in ‘t Zand (Vengeance, Parying Mantis), bassist Ronald Pieterse en toetsenist Gerald Vos staat de band garant voor Melodische metal in de lijn van Helloïse, Bodine, Picture, Vengeance en Highway Chile. Ook invloeden van Rainbow en Dio zijn hoorbaar.

http://www.augustlife.nl/
Bekijk programma