Glenn Hughes (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is volledig uitverkocht. Er worden geen kaarten meer aan de avondkassa verkocht.

Voor de fans die al een ticket hebben is er een mogelijkheid om een extra kaart te kopen voor een exclusieve Meet & Greet met Glenn Hughes. Een Meet & Greet ticket kost € 103,- (incl. servicekosten) hiervoor krijg je toegang bij de laatste song van de soundcheck, je kunt 3 items door Glenn Hughes laten signeren en je mag met Glenn op de foto. Klik hier om een Meet & Greet ticket aan te schaffen.

Glenn Hughes (Uitverkocht)

Performs Classic Deep Purple Live
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 32,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 33,50

Informatie

Glenn Hughes wordt ook wel 'The Voice of Rock' genoemd. De voormalige zanger/bassist van Deep Purple is met recht een levende rocklegende te noemen. Tijdens zijn 'Classic Deep Purple Live' tour speelt Hughes uitsluitend Deep Purple materiaal.

Tijdens deze twee uur durende show brengt Glenn Hughes met zijn band een hommage aan de meest invloedrijke en baanbrekende classic rock bands aller tijden: Deep Purple. Glenn toerde drie jaar met Deep Purple de wereld over en werkte mee aan klassiekers als “Burn” (1974), “Stormbringer” (1974) en “Come Taste The Band” (1975). Het is de eerste keer ooit dat Glenn Hughes uitsluitend werk van Deep Purple ten gehore brengt, sinds zijn laatste concert met de band in Liverpool op 15 maart 1976. Nostalgie? Nee, het is voor Hughes het juiste moment in zijn carrière om zijn verleden, zijn muzikale erfgoed en bijdragen aan de Britse rockband te vieren. Uiteraard heeft hij weer een aantal topmuzikanten om zich heen verzameld, waaronder gitarist Soren Anderson.