ZFG

ZFG

Feat. Sam Porcaro - Jules Galli - Trev Lukather - Josh Devine
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 21,50
Bestel tickets

Informatie

‘The next generation of rock stars…’ Soms ontstaat er een band waarvan meteen duidelijk is dat je ze móet zien. In dit geval is dat ZFG! Een bak aan talent en energie staat garant voor een indrukwekkende live show van deze topmuzikanten. Dat talent heeft de helft niet van een vreemde; naast zanger Jules Galli en drummer Josh Devine (voormalig One Direction) bestaat ZFG uit gitarist Trev Lukather (zoon van Steve Lukather van Toto) en bassist Sam Porcaro (zoon van Mike Porcaro van Toto) .

De leden van ZFG waren goede vrienden en speelden al in verschillende projecten. Zij besloten voor de lol samen de studio in te gaan met de benadering: muziek maken zonder regels of grenzen. Zij noemden deze eerste dag in de studio “Zero Fucks Given” wat leidde tot hun bandnaam ZFG. Hun enorme chemie leidt tot een samensmelting van anthemische, hook-filled melodieën met funky rockgitaar riffs en groovy rock beats.

Deze maand is hun EP met single “Special” uitgekomen en de band toert deze lente voor het eerst. Zij staan met ‘Adelitas Way’ en ‘The Winery Dogs’ op diverse podia in de VS. En op 29 juni komen zij naar de Boerderij!

Bekijk programma