Yiorgos Fakanas Group ft Guthrie Govan

×

Dit concert is opnieuw verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum; je ontvangt hierover bericht van Ticketmaster. Let op: dit concert kan alleen plaatsvinden als alle maatregelen betreffende COVID-19 opgeheven zijn.

Yiorgos Fakanas Group ft Guthrie Govan

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 28,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 29,-
Bestel tickets

Informatie

Bassist Yiorgos Fakanas, gitarist Guthrie Govan, toetsenist Dimitris Sevdalis en drummer Menios Pasialis hebben de krachten gebundeld voor de ultieme jazz/fusion explosie! Yiorgos is één van de meest gevraagde jazz/fusion bassisten van Griekenland. Guthrie Govan kennen we natuurlijk als gitarist van Steven Wilson en het succesvolle jazz/fusion trio The Aristocrats. De synergie tussen deze virtuozen is uniek!

In 2012 stonden bassist Yiorgos Fakanas en gitarist Guthrie Govan (The Aristocrats, Steven Wilson) voor het eerst samen op het podium. Het was voor het publiek en de muzikanten meteen duidelijk: deze krachtige samenwerking moest een vervolg krijgen. In 2017 stonden Yiorgos en Guthrie opnieuw samen op het podium, deze keer met een ijzersterke band bestaande uit toetsenist Dimitris Sevdalis en drummer Menios Pasialis. In 2018 volgende een uitgebreide tour door Griekenland en Italie. Nu is de rest van Europa aan de beurt!

Bekijk programma