UITGESTELD - Yellowjackets

×

Dit concert wordt verplaatst; we zijn op zoek naar een nieuwe datum! Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig, kaartkopers hebben een mail van Ticketmaster ontvangen. Let op: dit concert kan alleen plaatsvinden als alle maatregelen betreffende COVID-19 opgeheven zijn.

UITGESTELD - Yellowjackets

Exclusieve NL clubshow + support Simio
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: 34,-

Informatie

Het veelgeprezen jazz kwartet Yellowjackets is sinds 1981 de creatieve kracht in het jazz fusion veld. De band werd maar liefst 17 keer genomineerd voor een Grammy Award, won twee Grammy's en heeft bijna 30 albums op haar naam staan.

Het album “Raising Our Voice” (2018) bewijst dat de creativiteit van de bandleden onuitputtelijk is. De band bestaat momenteel uit oprichter Russell Ferrante (keys), oudgedienden Bob Mintzer (sax), William Kennedy (drums) en Dane Alderson (bass).

Voorprogramma

Simio

Drummer Tim van Emmerloot en pianist Sergio Abdoelrahman ontmoeten elkaar in 2017. Niet lang na hun ontmoeting beginnen ze samen muziek te maken en een jaar later besluiten ze een band te vormen. Ze nodigen bassist Cas Jiskoot uit om zich bij hen te voegen en sindsdien zoeken ze naar een eigen manier van muziek maken. En dat doen ze met succes! Ze brengen platen uit en in 2019 winnen zij het prestigieuze Prinses Christina Concours.

https://www.simiomusic.com/
Bekijk programma