Winston City Music (AFGELAST)

Winston City Music (AFGELAST)

Jong talent, ook eigen repertoire!
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Vanmiddag is er jong, creatief talent te zien en horen in het Podiumcafé! Winston City Music is een muziekgroep die is ontstaan uit vriendschap, familiebanden en gedeelde muzikale interesses.

De jonge, Zoetermeerse muzikanten van Winston City Music brengen een nieuwe vibe in de muziek van vandaag. Ze hebben een eigen originele sound, die niet in één enkel genre valt onder te brengen. Hun songs variëren van rustig tot opzwepend, en de teksten worden geschreven vanuit verschillende invalshoeken en ervaringen, met uiteenlopende onderwerpen en gelaagdheid.

Vanmiddag betreden T Dupp (Thijs Hapke) en zijn zus Maartje Hapke het podium van het Podiumcafé. T Dupp is singer-songwriter, rapper en producer en is sinds 2015 actief bezig met muziek. Inmiddels schrijft hij zijn eigen songs; solo, maar ook samen met Maartje en Nikos. Laatstgenoemde zal er deze keer niet bij zijn. Maartje is eveneens singer-songwriter en rapper, maar ze is ook drumster. Haar energieke performance werkt aanstekelijk, en ze is te beluisteren op meerdere nummers van Winston City Music.

 

Bekijk programma