We Can't Dance

We Can't Dance

Genesis Tribute band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Phil Collins verraste menig fan (en critici) door in 2016 zijn autobiografie uit te brengen en een reeks soloconcerten aan te kondigen. Helaas bleef een reünie van Genesis uit. Toetsenist Santiago Jansen besloot daarom om Genesis tribute band We Can’t Dance weer bij elkaar te brengen om de muziek van Genesis te spelen voor een breed publiek.

Met “We Can’t Dance plays Genesis, 1970-1991” brengt We Can’t Dance een echte hommage aan de veelzijdige muziek van Genesis. Baspedalen, een dubbele drums line-up, de originele keyboard geluiden, dubbelnek-gitaren, het wordt allemaal van stal gehaald om het origineel zo goed mogelijk te benaderen.
Ga mee met deze trip down memory lane langs vier decennia, waarin Peter Gabriel, Steve Hackett, Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford eerst de prog scene en daarna de wereld veroverden.

We Can’t Dance is: Santiago ‘Banks’ Jansen op keyboards; Jarno ‘Collins’ Wildner op zang en drums; Marc ‘Rutherford’ van Luyn op bas, gitaar, en basspedals; Joost ‘Hackett/Stuermer’ Cornelissen op gitaar; Johan ‘Thompson’ Boere op drums.

Bekijk programma