Walter Trout

×

Let op! Op vertoon van uw ticket voor het concert van Walter Trout (27 april) kunt u GRATIS het concert van Devon Allman & band op 30 april bezoeken. Uw ticket wordt bij de ingang gescand, dus bewaar uw ticket goed!

Walter Trout

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 32,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 36,50

Informatie

Je hebt blues legendes en je hebt blues legendes. Walter Trout is met recht één van de grootste blues gitaristen ter wereld. Hij speelde met giganten als Canned Heat, John Lee Hooker en de legendarische John Mayall’s Bluesbreakers voordat hij onder zijn eigen naam besloot verder te gaan.

Inmiddels zijn we vele jaren en vele geroemde platen verder, ontving Trout een European Guitar Award, en mag hij zich in één rijtje scharen met Slash en Brian May. In 2015 breidde Trout zijn omvangrijke oeuvre uit met het album ‘Battle Scars’. De plaat verhaalt over Trout zijn ziektebed na een lever transplantatie, blues met fantastisch gitaarspel. Hoewel bluesrock nog steeds de rode draad vormt, maakt hij dit keer ook uitstapjes naar de roots van de countryblues. De albums van Trout dampen van opwinding en zijn live shows zijn steevast een kleine sensatie.