Vanessa Peters

Vanessa Peters

+ support Steve Balsamo
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 10,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 11,-
Bestel tickets

Informatie

Deze show is verplaatst naar het Podiumcafé.
Vanessa Peters is afkomstig uit het kloppende country hart van de Verenigde Staten: Texas. In haar hometown Dallas werd ze meerdere malen genomineerd als "Best Folk Artist" en “Best Female Vocalist”. Ze timmert hard aan de weg en deelde samen met haar band het podium met artiesten als 10,000 Maniacs en John Oates.

Deze show is verplaatst naar het Podiumcafé.
Haar nieuwe album “Foxhole Prayers” kreeg lovende recensies. Haar nummers zijn puur en intens. Een geweldige mix van prachtige ballads en pakkende folk/rock songs. Vanessa was jaren lang een goed bewaard geheim en nu krijgen ook de folk, rock en country liefhebbers van Europa de kans om met haar kennis te maken!

Voorprogramma

Steve Balsamo

Steve Balsamo is een singer-songwriter uit Wales die bekendheid verwierf met zijn rol in Andrew Lloyd Webber’s Jesus Christ Superstar op Westend. Na het winnen van een Variety Club Award voor de rol, besloot Steve terug te keren naar zijn eerste liefde – het schrijven en uitvoeren van zijn eigen muziek – en tekende kort daarna bij Columbia Records. Hij schreef voor artiesten als Meatloaf en Slash en werkte met Jon Lord van Deep Purple en Eric Woolfson van The Alan Parsons Project.

https://www.stevebalsamomusic.com