Vanessa Peters

Vanessa Peters

+ support Fabian
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 10,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 11,-
Bestel tickets

Informatie

Vanessa Peters is afkomstig uit het kloppende country hart van de Verenigde Staten: Texas. In haar hometown Dallas werd ze meerdere malen genomineerd als "Best Folk Artist" en “Best Female Vocalist”. Ze timmert hard aan de weg en deelde samen met haar band het podium met artiesten als 10,000 Maniacs en John Oates.

Haar nieuwe album “Foxhole Prayers” kreeg lovende recensies. Haar nummers zijn puur en intens. Een geweldige mix van prachtige ballads en pakkende folk/rock songs. Vanessa was jaren lang een goed bewaard geheim en nu krijgen ook de folk, rock en country liefhebbers van Europa de kans om met haar kennis te maken!

Voorprogramma

Fabian

Zuidelijke blues-folk met hier en daar een vleugje hip-hop. Fabian laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb.

http://www.fabianmusic.com/
Bekijk programma