Vandenberg's MoonKings

Vandenberg's MoonKings - Hibernation Tour

5th Anniversary Show + support Paardekooper
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 26,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,50
Bestel tickets

Informatie

Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland. Mastermind Adrian Vandenberg broedt alweer op spectaculaire nieuwe plannen, maar voordat er nieuwe wegen worden ingeslagen kunnen de fans nog één keer genieten van Neerlands allerbeste hardrockband van de afgelopen vijf jaar: Vandenberg’s Moonkings!

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat het de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake menens was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. Die eerste vijf jaar voelen dan ook als een triomftocht. Festivals in binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours en lovende recensies voor beide studio-albums en niet te vergeten de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Absoluut hoogtepunt was een Europese tournee als special guests van Scorpions en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’. Reden genoeg voor een feestje en dat gaat deze clubtour ook zijn!

Voorprogramma

Paardekooper

Powertrio Paardekooper is bluesrock uit de omgeving Den Haag, 10 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Paardekooper staat voor energie, vuur in ieder optreden. Passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Een solide ritmesectie van basgitarist André de Bruijn en drummer Roel van Leeuwen waardoor de band staat als een huis. Compacte songs afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het fantastische gitaarspel van Bas je tot tranen roert. Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt. Deze jongens geven ieder optreden echt alles!! Dit is natuurlijk binnen muziekminnend Nederland niet onopgemerkt gebleven, maar ook buiten de grenzen zoals in België, Duitsland en Zweden hebben muziekliefhebbers kennis mogen maken met de power en energie van deze band. Het liefst zijn deze jongens ook ‘on the road’, nog steeds groeiend binnen iedere gig.

https://www.paardekooperband.com/