Vandenberg's MoonKings

Vandenberg's MoonKings

+ support RUV
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 25,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,50
Bestel tickets

Informatie

Na hun uitverkochte show in 2014 komt gitarist Adje Vandenberg met Vandenberg's MoonKings terug naar de Boerderij voor een speciale release show! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad 'Burning Heart'. Hij bevestigde zijn status als een van 's werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Vandenberg’s MoonKings bestaat uit Adje Vandenberg (gitaar), Jan Hoving (zang), Sem Christoffel (bas) en Mart Nijen (drums).

Voorprogramma

RUV

RUV is een blues rock trio uit Enschede, de hometown van Ad Vandenberg. Deze jonge honden halen inspiratie uit het gitaargeweld van de tweede helft van de vorige eeuw. Met ontblote tanden jaagt RUV een slanke Gary Moore, nuchtere Bonham en frisse Cobain de tijdmachine in naar het heden. Als hongerige wolven omringen ze je met huilende gitaren, grommende baspartijen en betoverende drums. Een portie moderne bluesrock in de stijl van Jack White en zijn Raconteurs. Europa kent geen grenzen voor RUV. Ze hebben hun territoriale instinct gericht op het hele continent!

https://www.ruvband.com/