Tristan

×

Dit is een coronaproof show: seated op 1,5 meter afstand. Geen Coronatoegangsbewijs nodig.

Tristan

Feel good jazz-fusion-soul uit NL!
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 16,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: geen avondkassa
Bestel tickets

Informatie

Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy, Incognito en The Brand New Heavies. De ‘high-energy grooves’ en de kwaliteit van hun arrangementen en composities maken Tristan tot een unieke formatie.

De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als ‘feel-good vintage acid jazz music’ met de energie, sfeer en het geluid van nu, uitgevoerd door een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds en een ritmesectie die al een hele lange tijd samenspeelt. Dit alles geeft zangeres Jaycilee de stevige basis waar haar prachtige warme soul-volle stemgeluid kan schitteren. De muziek voert je direct terug naar het te gekke jaren zeventig geluid. Tristan’s albums behaalden nummer 1 posities in de Engelse UK Soulcharts, waarna veel live- en radioshows volgden in binnen- en buitenland. Het nieuwe album “What Could Possibly Go Wrong?” is alweer het zesde hoofdstuk in het productieve muzikale leven van Tristan. Frisse nieuwe composities; persoonlijk, ‘soulful’ en energiek met het unieke Tristan-geluid. Het publiek, de positieve reacties en de uitgebreide tours vande afglopen jaren waren de inspiratie voor de positieve ‘vibe’ van het album.

“Bij Tristan smelten jazz, fusion en soul moeiteloos samen. Een band die zich internationaal kan meten met grote namen uit deze genres. Hoog tijd dat een groter publiek kennis maakt met deze muzikale parel, die nu eens een keer niet uit Engeland of de VS komt maar ‘gewoon’ uit Nederland.” – Arie Verstegen, programmeur Boerderij

Bekijk programma