Tom Vrolijk & The Lucky Spares

Tom Vrolijk & The Lucky Spares

Rum for Breakfast & Suzanne Sanders
 • Zaal open: 19:30
 • Aanvang: 20:30
 • Voorverkoop: Gratis
 • Dagkassa: Gratis

Informatie

Vanavond: jonge singer-songwriters in het Podiumcafé van de Boerderij! Zoetermeer en omgeving barst van het muzikale talent, en deze donderdagavond, de eerste show in het Podiumcafé van 2018, vind je daar drie voorbeelden van terug: Tom Vrolijk, Rum For Breakfast en Suzanne Sanders.

Tom Vrolijk & The Lucky Spares

Met een oude ziel afkomstig uit de tijd van de romantische negentiende eeuw en een sound geïnspireerd door vervaagde stemmen uit de jaren 60 en 70, is Tom Vrolijk in staat om het publiek de puurste en origineelste liedjes te laten ervaren. De liedjes op zich zijn ondanks hun originele aard alsnog vrij toegankelijk voor het grote publiek. Met zijn zuivere stem en groot vocaal bereik varieert Tom veel tussen rustige ballads en wildere Rock ‘n Roll.

Voorprogramma

Rum for Breakfast

Melk, havermout, banaan, misschien wat stukjes appel en….. een goede scheut RUM! Het bleek de perfecte start van een creatieve, levensbewuste dag te zijn. Singer/songwriter Machiel Scholten probeert precies dit gevoel in zijn soloproject, ‘Rum for Breakfast’, naar voren te brengen. Met zijn gitaar, diepe stem en liedjes die dicht bij zichzelf blijven weet hij de mensen te raken. Soms met een traan, dan weer met een lach, net als het leven.

http://www.rumforbreakfast.com/

  Suzanne Sanders

  Suzanne Sanders vertelt mysterieuze intieme verhalen. Samen met haar band speelt zij in de style mystieke droom pop. De teksten zijn vaak metaforisch en gaan over de MyStorieS van het leven. In mei 2017 bracht Suzanne Sanders het eerste album genaamd ‘MyStorieS’ uit. Van dit album zijn drie singles met muziek video’s uitgebracht. Suzanne Sanders werkt veel samen met diverse kunstvormen als: dans, beeldende kunst en tekst. Laat je meeslepen in de verhalen en ontsnap even aan de wereld om je heen.

  www.suzannesandersmusic.com
   Bekijk programma