TOINE

×

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Dit is een Corona-proof seated show dus beperkt aantal tickets beschikbaar! Vanzelfsprekend houden wij ons aan de protocollen van het RIVM en de VNPF.

TOINE

Middagshow 14:30 uur
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: 17,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: Geen dagkassa
Bestel tickets

Informatie

Waar de één TOINE kent als innemende singer-songwriter, kent de ander hem als virtuoze blues- en jazzgitarist met een diepe, energieke groove. De natuurlijke manier waarop de Haagse Toine Scholten deze werelden met elkaar weet te combineren, maakt hem uniek.

Tijdens de corona-lockdown bracht hij een serie video’s uit, geschoten op bijzondere locaties in Den Haag. Zo maakte hij vanaf het helikopterdek van het HagaZiekenhuis een diepe indruk met zijn compositie ‘Thank You’, een ode aan het ziekenhuispersoneel. In het stadion van ADO Den Haag vertolkte hij muziek van Anouk, waarna hij haar tot één van zijn fans mag rekenen. Zijn eerste EP zal later dit jaar gereleased worden. Dit concert in De Boerderij is een unieke kans om nú al deze muziek live te aanschouwen. Verwacht ook vertolkingen van muziek van Tears for Fears, Drake, Bobby Hebb en eigen composities zo nieuw dat ze nog niet zijn opgenomen.

TOINE:
Toine Scholten – Zang, Gitaar
Rein Godefroy – Keys
Udo Pannekeet – Bass
Niek de Bruijn – Drums

TOINE Instagram

Hoe ziet een ‘Corona-proof’-show er in de Boerderij uit?

Bekijk programma