Thunder

Thunder

+ support Lovell's Blade
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 31,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 33,-
Bestel tickets

Informatie

Thunder behoort naast bands als Whitesnake en Foreigner tot de top van de Classic Rock scene. De band heeft inmiddels 11 albums op haar naam staan. Met hun nieuwe plaat “Rip It Up” (2017) bewijzen de rockers van Thunder dat zij nog jaren mee kunnen.

Thunder werd in 1989 opgericht door Danny Bowes en Luke Morley, twee schoolvrienden die een rockband wilden beginnen. Hun legendarische debuutalbum “Backstreet Symphony” (1990) zorgde meteen voor een doorbraak en de band ging op tour met grote namen als Aerosmith, ZZ Top, Extreme en Def Leppard. De stem van Danny Bowes heeft de afgelopen decennia niets van zijn glans verloren. Naast nummers van hun nieuwe album zullen uiteraard klassiekers als ‘Love Walked In” en ‘Dirty Love’ niet ontbreken. Een aanrader voor liefhebbers van Bad Company, Led Zeppelin en Thin Lizzy.

Voorprogramma

Lovell's Blade

Lovell’s Blade is een hardrock / heavy metal band rondom voormalig Picture zanger Pete Lovell. Picture besloot om in de (zo goed als) originele bezetting verder te gaan, waardoor Lovell het veld moest ruimen. Maar niet getreurd. Hij begon in 2016 een nieuwe band en nam beide Picture gitaristen André Wullems en Mike Ferguson mee. Drummer Noél van Eersel en bassist Patrick Velis completeren de band. Lovell’s Blade heeft niet stil gezeten hun debuutalbum ‘Stone Cold Steel’ is inmiddels een feit.

https://www.lovellsblade.info/