Threshold

Threshold - Legends of the Shires

+ Special Guests Damnation Angels + Day Six
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 27,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 29,-
Bestel tickets

Informatie

Threshold werd in 1989 opgericht en combineert heavy metal en progressieve rock. De band heeft inmiddels tien albums op haar naam staan. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw album. Het album genaamd Legends of the Shires wordt in 2017 verwacht en is de opvolger van de plaat "For The Journey" (2014).

In maart kondigde de band aan dat frontman Glynn Morgan, die van 1994 tot 1996 deel uitmaakte van Threshold, terugkeert. Tijdens deze show wordt het nieuwe materiaal ten gehore gebracht, maar ook favorieten van hun vorige albums zullen niet ontbreken. Naast Morgan bestaat de band uit gitarist Karl Groom, toetsenist Richard West, drummer Johanne James, bassist Steve Anderson en gitarist Pete Morten.

Voorprogramma

Damnation Angels

De symfonische metalband Damnation Angels is afkomstig uit Engeland. De band bracht in 2015 hun debuutalbum uit en er worden regelmatig vergelijkingen gemaakt met Nightwish en Kamelot.

http://www.damnationangels.com/

Day Six

De Nederlandse progressieve rock/metal band Day Six timmert hard aan de weg. De band is beinvloed door de 70s, denk aan groepen als Deep Purple, Pink Floyd, Rush, Yes en ELP. Day Six werkt momenteel aan hun derde album.

http://www.day-six.com/
Bekijk programma