The Tubes

The Tubes

+ 666 The Nightmare
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 29,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 33,-
Bestel tickets

Informatie

Groots opgezette bizarre live shows, dat is waarmee de Amerikaanse band The Tubes beroemd is geworden. Ze bouwden in de loop der jaren een beruchte live-reputatie op. Frontman Fee Waybill schiet na meer dan veertig jaar nog steeds van de ene vermomming in de andere.

De optredens van The Tubes zorgden eind jaren zeventig voor veel ophef en de band werd een ware mediasensatie. Ze produceren diverse albums en worden bekend met hits als She’s a Beauty en White Punks on Dope. Fee Waybill speelt tijdens de show onder meer de rollen van de “crippled Nazi” Dr. Strangekiss en de verlopen glamrocker Quay Lewd. Waybill wordt bijgestaan door een ijzersterke formatie bestaande uit sologitarist Roger Steen, bassist Rick Anderson en drummer Prairie Prince, die vanaf het begin bij de band zitten. The Tubes weten elke shockrock liefhebber keer op keer verbazen.

Voorprogramma

666 The Nightmare

De sleutelwoorden bij 666 The Nighmare? De jaren ’70, herkenning en hardrock. De bizar uitgedoste muzikanten van deze 7-koppige band hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan hun eerste, hun grote, hun énige liefde: HARDROCK. Grootse klassiekers en onweerstaanbare evergreens worden daarbij op een indrukwekkende en behoorlijk authentieke wijze gebracht. Alsof Alice Cooper een verbond is aangegaan met Kiss waarbij Jimi Hendrix als gitaarleraar fungeerde en – jawel – ABBA de zangkoortjes voor haar rekening nam. Freddie Mercury en Nina Hagen zagen dat het goed was. Deep Purple, Slade en The Sweet knikten instemmend. En zelfs The Osmonds en Mud fronsten bewonderend de wenkbrauwen… ‘666 The Nightmare’ brengt het allemaal samen en het klinkt alsof het nooit anders bedoeld is!

http://www.666thenightmare.nl/