The Night Flight Orchestra

The Night Flight Orchestra

& Special Guest Black Mirrors
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 20,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-
Bestel tickets

Informatie

De Zweedse rockband The Night Flight Orchestra is opgericht uit liefde voor de classic rock uit de jaren zeventig en tachtig, de glorietijd van bands als Boston, Toto, Survivor, REO Speedwagon en Journey. Als je ze voor het eerst hoort, denk je dan ook dat je naar een opname uit de eighties luistert, want The Night Flight Orchestra neemt hun missie bloedserieus.

Verwacht opzwepende synthesizers, gitaren en koortjes en gloedvolle, melodieuze leadzang van frontman Björn Strid (Soilwork). Hun nieuwste album “Amber Galactic”kunnen we in drie woorden samenvatten: episch, bombastisch, fantastisch! Kortom, classic rock zoals het bedoeld is! Een aanrader voor liefhebbers van Thin Lizzy, Kansas en Foreigner.

Voorprogramma

Black Mirrors

Deze jonge Belgische band timmert hard aan de weg. Hun EP “Funky Queen” is uitgebracht door Napalm records. Black Mirrors is geïnspireerd door het rock universum van de afgelopen decennia. Als Janis Joplin, Jack White,Anouk, Nirvana ooit de kans hadden gehad om samen te jammen, dan was de muziek van Black Mirrors het resultaat geweest.

http://www.blackmirrors.net/