The Gentle Storm

The Gentle Storm

+ support Lesoir
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 24,-
Bestel tickets

Informatie

Anneke van Giersbergen is één van de meest geliefde zangeressen van Nederland. Ze werd bekend met The Gathering, Agua de Anniqu en heeft inmiddels een omvangrijke solocarrière opgebouwd. Samen met Arjen Lucassen lanceerde zij dit jaar het nieuwe project 'The Gentle Storm'.

De band bestaat uit een selectie van beste metal-muzikanten van eigen bodem. In het voorjaar van 2015 bracht werd het debuutalbum The Diary’ uitgebracht. Naast nummers van deze nieuwe plaat zal Anneke van Giersbergen tijdens deze show ook klassiekers van The Gathering en haar solowerk live ten gehore brengen.

Voorprogramma

Lesoir

Lesoir is afkomstig uit Maastricht en heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Hun tweede album Transience (2013) ontving lovende kritieken tot ver over de Nederlandse landgrenzen. Met hun derde plaat ‘Luctor et Emergo’ (2014), geproduceerd door John Cornfield (Muse, Oasis, Supergrass & New Model Army), gaat de band verder waar ze geëindigd is met ‘Transience’. Lesoir stond eerder in het voorprogramma van Karnivool, Delain, The Gathering en Within Temptation.

http://www.lesoirmusic.com/