The Doors Alive

The Doors Alive

+ support Dirty Sound Magnet
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 26,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 28,-
Bestel tickets

Informatie

The Doors Alive is afkomstig uit Engeland en wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste tribute shows van de rockhelden uit de jaren '60. Dit concert staat in het teken van de albums "The Doors" en "Strange Days" die beiden 50 jaar geleden werden uitgebracht. Sluit je ogen en ga terug in de tijd van de Whiskey A Go Go in 1966. Uiteraard zullen klassiekers als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm en The End niet ontbreken.

Deze band komt niet alleen muzikaal heel dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, performance en magie voelt het alsof je bij een concert in de sixties bent beland. The Doors Alive brengt een ode aan de legendarische frontman en viert de muzikale erfenis van The Doors. Om de authentieke sound te creëren, spelen de muzikanten op identieke instrumenten als de originele bandleden. “The Doors Alive is the closest thing you will get!”.

Voorprogramma

Dirty Sound Magnet

Dirty Sound Magnet staat garant voor catchy rock ’n roll met psychedelische invloeden. Dit power rock trio is afkomstig uit Zwisterland. Hun nummer ‘Homo Economicus’ van het nieuwe album Western Lies (2017) won een award in de category ‘Best Swiss rock song 2017′. De plaat maakt op sarcastische wijze protest tegen onze kapitalistische maatschappij. Verwacht krachtige rocknummers, unieke gitaarsolo’s en dromerige melodieën. Kortom, mystieke rock!

http://dirtysoundmagnet.ch/