The Dead Daisies

The Dead Daisies

ft. Aldrich, Corabi, Mendoza,Tichy & Lowy + support Order Of The Emperor
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 24,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 28,-
Bestel tickets

Informatie

De rockers van The Dead Daisies komen voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij. Dit collectief van topmuzikanten uit de classic rock scene bestaat uit: Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Billy Idol) en David Lowy (Red Phoenix/Mink). De band staat garant voor catchy rock songs, beïnvloed door de rock uit de jaren '70 en '80. Een must see voor liefhebbers van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner.

The Dead Daisies werd in 2012 opgericht door David Lowy (Red Phoenix/Mink). De band heeft inmiddels drie albums op hun naam staan. Het nieuwste album “Make Some Noise” (2016) kreeg lovende recensies. De plaat bevat melodieuze hardrock met krachtige vocalen en bluesy riffs. The Dead Daisies speelde voor vele uitverkochte zalen en was te zien op grote festivals Graspop en Hellfest Grijp je kans om deze band nog een keer in een intieme setting te zien!

 

 

Voorprogramma

Order Of The Emperor

Order of the Emperor komt rechtstreeks uit de ‘smoggy’ haven van Rotterdam. De band is beïnvloed door bands als Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy. Ze spelen rechttoe rechtaan groovende hardrock riffs met klassieke twin solo’s en melodieuze rauwe vocalen. De band deelde eerder het podium met Elle Bandita, Dool, He is Legend, Angel Witch, Death Alley, Transport League en DeWolff. Order of the Emperor was ook te zien op festivals als Baroeg Open Air. Daarnaast sleepte de band de eerste prijs en de publieksprijs van de “SENA Grote Prijs van Rotterdam” in de wacht.

https://www.facebook.com/orderoftheemperor/