The Country Wings

The Country Wings

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

The Country Wings heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse Countryscene. De band scoort met hun repertoire hoge ogen, en toert al jaren door Europa. Het repertoire heeft een verscheidenheid aan nummers, van klassiekers tot aan Southern rock en prachtige ballads.

De bezetting van de band is ontstaan uit muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruim hebben verdiend. The Country Wings treden regelmatig op en zijn te vinden op internationale festivals, clubcircuits en evenementen, met elektrische en akoestische shows. Samen met nationaal en internationaal awardwinning leadzangeres Shirley Ann spat het plezier en de muzikaliteit van het podium.

Het gaat allemaal om de gezamenlijke liefde voor Countrymuziek en het creëren van iets dat uit het hart komt. The Country Wings zijn muzikanten die de kracht van samenhorigheid hebben ontdekt en hebben een eigen unieke sound gecreëerd. Deze band moet je voelen!

LIne up: Shirley Ann – Lead vocals; Dick Bolle – Bassist en backing vocals; Wil Peters – Sologitarist en backing vocals; Eppo Franken – Sologitarist; Joop Vanderheijden – Slaggitarist en backing vocals; Rens van Velzen – Drums

Bekijk programma