The Aristocrats (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is volledig uitverkocht. Er worden geen kaarten meer verkocht aan de avondkassa. Op verzoek van de muzikanten mag er niet gefotografeerd worden. Dit geldt voor het maken van foto’s met fotocamera’s, maar ook het maken van foto’s met smartphones is niet toegestaan.

The Aristocrats (Uitverkocht)

Guthrie Govan, Bryan Beller & Marco Minnemann
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 29,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 31,-

Informatie

Het woord 'supergroep' wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt, een samengestelde band waarbij de individuele leden reeds hun sporen hebben verdiend. Zo nu en dan ontstaat er echt een authentieke samenwerking. Dat is het geval bij The Aristocrats - gitarist Guthrie Govan (Steven Wilson, Asia / GPS), bassist Bryan Beller (Joe Satriani, Dethklok) en drummer Marco Minnemann (Steven Wilson, Joe Satriani).

Deze muzikanten blazen uitdagend en vrolijk het stereotype van de supergroep in stukjes met een bovennatuurlijke bandchemie. Guthrie Govan omschrijft het als “een luidruchtige democratie van muzikaal vakmanschap”. Govan, Beller en Minnemann hebben in 2011 hun krachten gebundeld, resulterend in een samenwerking waarbij het geheel inderdaad groter is dan de som der delen. Natuurlijk verraden hun liedjes invloeden van King Crimson, Steve Vai, Frank Zappa en Return To Forever, maar deze jongens gooien zoveel meer in de mix. Tussen alle samenwerkingen door hebben de muzikanten gelukkig een moment gevonden om voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij te komen! Photo credit: Daniel Work.