Stream Of Passion

Stream Of Passion - Kingfisher Sky + Synergy Protocol

10th Anniversary Embrace The Storm
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 18,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-
Bestel tickets

Informatie

Komend jaar is het 10 jaar geleden dat debuut, Embrace the storm’ van Stream of Passion uitkwam. Om dit heugelijke feit te vieren zal Stream Of Passion een exclusieve en speciale show geven in Cultuurpodium Boerderij, waarbij de band het album integraal ten gehore brengt.

De Mexicaans-Nederlandse band Stream of Passion behoort tot de absolute wereldtop van de female-fronted gothicmetal bands. Ontstaan uit het symfonische rock project Ayreon van stergitarist Arjen Lucassen, is de band rond zangeres Marcela Bovio inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band met tours over de hele wereld en met vijf albums op hun naam.

Voorprogramma

Kingfisher Sky

Kingfisher Sky is in 2001 opgericht door drummer Ivar de Graaf (ex-Within Temptation). Samen met zijn partner, de klassiek geschoolde zangeres Judith Rijnveld, werkt De Graaf na zijn vertrek uit Within Temptation in 2000, in alle rust aan nieuwe nummers. Het resultaat van Ivars en Judith’s muzikale soul searching is de overrompelende debuut-cd Hallway Of Dreams uit 2007 die Kingfisher Sky onder de noemer ‘progressive myth-rock’ in één klap op de kaart zet. Na een aantal bandwisselingen verschijnt in het najaar van 2014 cd nummer drie: Arms of Morpheus.Arms of Morpheus is het meest veelzijdige album tot nu toe. Invloeden uit de pop- en wereldmuziek (Ierse folk en Oosterse invloeden) worden vermengd met klassiek en progressieve rock.

http://www.kingfishersky.com/

Synergy Protocol

Synergy Protocol is een nieuwe progressieve metalsensatie opgericht door bassist Wim Smits (ex Jewel). Progressief door de gecompliceerde arrangementen. Metal, omdat de gitaar voluit gaat! Zangeres Laura Guldemond studeert aan de Metal Factory en weet bij menigeen de gevoelige snaar te raken. Combineer jong bloed met doorgewinterde metalheads, dan krijg je Synergy Protocol!

http://www.synergy-protocol.com/