STREAM - Lone Project

STREAM - Lone Project

'Let it rain on me'
  • Zaal open:
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: gratis stream

Informatie

Deze avond tonen wij het besloten concert wat Lone Project in december vorig jaar in de Boerderij gaf. De perspresentatie van het nieuwe album “Let it rain on me” werd die avond opgenomen en dit is de kans om deze nu ook te zien!

KLIK HIER om de stream te bekijken
Waardeer jij het ook de Lone Project de registratie met ons allemaal wil delen? Je kunt de band HIER steunen met een vrijwillige bijdrage.

Na het uiteenvallen van Alquin bleven zanger en tekstschrijver Michel van Dijk en gitarist, componist en tekstschrijver Ferdinand Bakker samenwerken. Dit leidde tot Lone Project. Bakker en van Dijk hebben hun sporen ruimschoots verdiend dus ze zijn niet meer op zoek naar erkenning . Ze willen gewoon geweldige albums maken en dat is met “Let It Rain On Me”, alweer de vierde, wederom gelukt.

Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier.
Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel. Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.

Bekijk programma