STREAM - Alquin

STREAM - Alquin

'One More Night'
  • Zaal open:
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: gratis stream

Informatie

Deze avond streamen wij de concertregistratie van Alquin op 13 juni 2003 in de Boerderij. Dit optreden verscheen op DVD met de titel “One More Night”.

KLIK HIER om de stream te bekijken
De optredens van het Delftse Alquin waren in de jaren ’70 een fantastische belevenis door de aanstekelijke mix van prog, jazz, blues en psychedelica. Qua stijl was Alquin een beetje een kruising tussen Caravan en Steely Dan. Helaas bleef een internationale doorbraak voor Alquin uit, wat leidde tot het uiteenvallen van de band in 1977. In 2003 besloot de band nog eenmalig op te treden maar dat was zo’n succes dat men er nog maar een paar optredens aan vastplakte. “One More Night” is pretentieloos en eerlijk. Niet alleen klinkt het geweldig, het is ook een genot om te zien hoe de muzikanten genieten van elkaars verrichtingen. Er is veel chemie en de spelvreugde spat er duidelijk van af!

Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier.
Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel. Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.