StillMarillion

×

Dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 14-11-2020.. Als u al kaartjes had, wordt u op de hoogte gesteld door Ticketmaster.

StillMarillion

35th Anniversary of Misplaced Childhood
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 27,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 28,-
Bestel tickets

Informatie

StillMarillion wordt door de bandleden van Marillion omarmd. Zanger Martin Jakubski maakt zelfs deel uit van de soloband van gitarist Steve Rothery. Ook toetsenist Mark Kelly betrad samen met StillMarillion het podium.

StillMarillion werd in 2008 opgericht door vier getalenteerde en ervaren muzikanten met een voorliefde voor het materiaal uit de beginjaren van Marillion. De afgelopen jaren reisde de band de hele wereld over. In 2013 en 2015 was de band te zien tijdens de Marillion Conventies in Engeland. Zowel fans als critici zijn het er over eens dat deze band de complexe vroege Marillion sound waanzinnig goed weet te benaderen. Martin Jakubski zingt met een intense passie, emotie en zelfs het authentieke Schotse accent ontbreekt niet. Dit concert staat in het teken van het 35-jarig jubileum van “Misplaced Childhood”. Uiteraard zullen ook andere klassiekers niet ontbreken.

Bekijk programma