Stick Men

Stick Men

+ support ZUM
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 25,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 29,-
Bestel tickets

Informatie

De progressieve rockband Stick Men wordt gevormd door de Amerikaanse bassist Tony Levin, drummer Pat Mastelotto en gitarist Marcus Reuter. Vorig jaar waren deze muzikanten te aanschouwen tijdens de uitverkochte show van The Crimson ProjeKCt.

Tony Levin is een bijzondere man. Hij wordt gezien als één van de belangrijkste en meest invloedrijke bassisten ter wereld. Hij is vooral bekend door zijn werk bij Peter Gabriel en King Crimson. Tony Levin heeft gezorgd voor de popularisering van de chapman stick, een uiterst opmerkelijk instrument. Pat Mastelotto is één van de meest gevraagde drummers in de progressieve rock scene. Gitarist Marcus Reuter staat bekend om zijn unieke touch guitar style.

 

Voorprogramma

ZUM

ZUM is een Argentijns-Japanse gitaar trio, gespecialiseerd in de zogenoemde ‘ Guitar Craft Tuning’. De drijvende kracht van dit virtuoze trio is nummers in een ‘Funk Prog’ stijl. Hun repertoire bevat eigen werk, maar ook indrukwekkende akoestische versies van nummers van The Beatles en Stevie Wonder. Een show van Zum is een unieke live beleving!

http://www.zumguitars.com/