Steve Vai

Steve Vai - "Alien Guitar Secrets Masterclass"

Masterclass + Special Guest Yasi Hofer & Band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 51,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 53,-
Bestel tickets

Informatie

Steve Vai geeft een exclusieve masterclass in Cultuurpodium Boerderij.

In tegenstelling tot veel andere artiesten is Steve Vai niet in een hokje te plaatsen. Met zijn uitzonderlijke talent en techniek heeft hij een enorm aantal fans, afkomstig uit verschillende muziekgenres. Vai verkocht meer dan 15 miljoen albums en won o.a. drie Grammy Awards. In deze exclusieve masterclass “Alien Guitar Secrets” onthult hij zijn geheimen en laat hij de bezoekers kennis maken met de verschillende details van zijn techniek, speelt hij gitaar en beantwoord hij vragen.

Het is een unieke kans, om Steve te horen praten over zijn gitaarspel, de muziek business en methoden om je eigen capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Verder zullen een aantal door de Boerderij geselecteerde gitaristen in de gelegenheid gesteld worden met de meester te jammen. Deze muzikanten krijgen vooraf een uitnodiging en kunnen hun gitaar meebrengen.

Ben je een professioneel gitarist of een amateur, de kans om te leren van een van de grootste gitaristen in de geschiedenis mag je natuurlijk niet missen!

Voorprogramma

Yasi Hofer & Band

Yasi Hofer is ontdekt door niemand minder dan Steve Vai. De 24-jarige Duitse gitaarvirtuoos start op haar 12e met gitaarspelen en staat op haar 14e voor het eerst op het podium. Als haar Youtube video’s de aandacht trekken van Steve Vai, één van haar grote idolen, gaat het snel met de carrière van deze dame. Vai bekijkt al haar clipjes en volgt haar vorderingen op de voet. Als het moment volgens hem daar is, nodigt hij Yasi uit om samen met hem te spelen.Haar naam wordt genoemd in vele gitaarmagazines en al snel verwerft ze wereldwijde bekendheid. Samen met haar band deelt ze het podium met grootheden als UFO, Chris Thompson en Neil Young. De band bestaat naast Yasi uit bassist Steffen Knauss (Barry Robinson, Cecile Bonardi, Lee Mayall), toetsenist Simon Bamberger en drummer Christoph Scherer (Hellmut Hattler, Wolfgang Kehle). Een aanrader voor liefhebbers van gitaarhelden als Steve Vai, Joe Satriani en Jeff Beck!

https://www.yasihofer.com/
Bekijk programma