Steve Vai (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is uitverkocht. Er worden geen kaarten meer aan de avondkassa verkocht. Houd er rekening mee dat het niet de bedoeling is om je gitaar mee de zaal in te nemen. De masterclass is niet interactief, alleen vooraf geselecteerde gitaristen die bericht hebben gekregen om mee te jammen mogen hun gitaar meebrengen.

Steve Vai (Uitverkocht) - "Alien Guitar Secrets Masterclass"

Masterclass + Special Guest Yasi Hofer
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 51,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 53,-

Informatie

Steve Vai geeft een exclusieve masterclass in Cultuurpodium Boerderij.

In tegenstelling tot veel andere artiesten is Steve Vai niet in een hokje te plaatsen. Met zijn uitzonderlijke talent en techniek heeft hij een enorm aantal fans, afkomstig uit verschillende muziekgenres. Vai verkocht meer dan 15 miljoen albums en won o.a. drie Grammy Awards. In deze exclusieve masterclass “Alien Guitar Secrets” onthult hij zijn geheimen en laat hij de bezoekers kennis maken met de verschillende details van zijn techniek, speelt hij gitaar en beantwoord hij vragen.

Het is een unieke kans, om Steve te horen praten over zijn gitaarspel, de muziek business en methoden om je eigen capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Ben je een professioneel gitarist of een amateur, de kans om te leren van een van de grootste gitaristen in de geschiedenis mag je natuurlijk niet missen!

Voorprogramma

Yasi Hofer

Yasi Hofer is ontdekt door niemand minder dan Steve Vai. De 24-jarige Duitse gitaarvirtuoos start op haar 12e met gitaarspelen en staat op haar 14e voor het eerst op het podium. Als haar Youtube video’s de aandacht trekken van Steve Vai, één van haar grote idolen, gaat het snel met de carrière van deze dame. Vai bekijkt al haar clipjes en volgt haar vorderingen op de voet. Als het moment volgens hem daar is, nodigt hij Yasi uit om samen met hem te spelen. Haar naam wordt genoemd in vele gitaarmagazines en al snel verwerft ze wereldwijde bekendheid. Een aanrader voor liefhebbers van gitaarhelden als Steve Vai, Joe Satriani en Jeff Beck!

https://www.yasihofer.com/