AFGELAST - Steve Hillage Band & Gong

×

Let op! Dit concert is helaas afgelast. Steve Hillage heeft vanwege persoonlijke omstandigheden besloten om dit jaar niet op tour te gaan. Er komt geen nieuwe datum. Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht, dit kan iets langer duren dan u gewend bent.

AFGELAST - Steve Hillage Band & Gong

Uniek dubbelconcert
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 38,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 39,-

Informatie

Een uniek dubbelconcert van The Steve Hillage Band en Gong; de UK pioniers van progressieve rock, spacerock en psychedelische rock.

Gitarist Steve Hillage is een visionair als het gaat om het verleggen van muzikale grenzen. De Britse gitarist, zanger en producer is sinds de jaren ’70 actief in diverse formaties en werkte samen met talloze muzikanten. In 1973 werd hij lid van Gong en een jaar later vormde hij zijn eigen Steve Hillage Band.. De set zal bestaan uit nummers van zijn zeventiger jaren albums “Green, L”, “Fish Rising” en “Motivation Radio”. De legendarische Britse progrock band Gong speelt een set met onder andere materiaal uit hun zeer goed onthaalde recente plaat “The Universe Also Explodes” (2019), die de top 3 van de Britse charts haalde.