Steve Hackett (Uitverkocht)

Steve Hackett (Uitverkocht) - "Genesis Revisited & Classic Hackett"

  • Zaal open: 19.30
  • Aanvang: 20.30
  • Voorverkoop: 35 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 39

Informatie

Voormalig Genesis gitarist Steve Hackett komt volgend jaar terug naar Cultuurpodium Boerderij. Na het succes van zijn tour in 2015/16, is hij komend jaar te zien met een nieuwe Genesis en solo set.

Naast hoogtepunten afkomstig van het album “Wind & Wuthering”, dat 40 jaar geleden verscheen, zullen ook publieksfavorieten waaronder “The Musical Box” en nooit eerder door de Hackett band gespeelde nummers te horen zijn, waaronder “Inside Out” en “Anyway”. Verder kun je nummers verwachten van het in het voorjaar 2017 te verschijnen nieuwe solo album van Steve Hackett aangevuld met hoogtepunten uit zijn carrière, zoals: “The Steppes”, “Serpentine” Ëveryday” en “Rise Again”. Steve Hackett bracht meer dan 30 solo albums uit, naast de 7 albums die hij met Genesis uitbracht en het werk van de Supergroep GTR, waar hij samen met Steve Howe (Yes), deel van uitmaakte.
De band van Steve Hackett bestaat tijdens deze tour uit: Roger King, Keyboards, Gary O Toole, drums en percussie, Rob Townsend, saxofoon en fluiten, Nick Beggs, basgitaar, Stick en 12 snarige gitaar en Nad Sylvan als zanger.

Bekijk programma