Steve Hackett (Uitverkocht)

×

Let op! Het concert van Steve Hackett is volledig uitverkocht. Er worden helaas geen kaarten meer aan de avondkassa verkocht.

Steve Hackett (Uitverkocht) - "Genesis Revisited Tour 2019"

Selling England By The Pound & Spectral Mornings 40th Anniversay
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 45,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 46,-

Informatie

Vanwege de grote belangstelling komt Steve Hackett op 22 mei 2019 voor een 3e concert naar Cultuurpodium Boerderij! Tijdens deze tour zullen de albums Selling England By The Pound van Genesis en zijn soloalbum Spectral Mornings, dat 40 jaar geleden uitkwam, gespeeld worden. Ook hoogtepunten van zijn nieuw te verschijnen album zullen niet ontbreken.

Steve Hackett staat bekend als een zeer getalenteerde en innovatieve gitarist. Hij was de leadgitarist van Genesis in de klassieke line-up met Mike Rutherford, Peter Gabriel, Tony Banks en Phil Collins.In zijn periode met Genesis was hij verantwoordelijk voor een aantal kenmerkende hoogtepunten in het repertoire van de band. De akoestische gitaarstukken in Horizons en Blood On The Rooftops en de dramatische rock-gitaar solo’s in Firth Of Fifth en Fountains Of Salmacis.

Tijdens zijn solo-carrière ontwikkelde hij een geheel eigen stijl en techniek. Daarnaast vormde hij met Steve Howe de supergroep GTR, die zeer succesvol was in Amerika en werkte hij samen met bekende muzikanten zoals John Wetton, Paul Carrack,.Chris Squire en Brian May.De opname van Genesis in de Rock & Roll Hall Of Fame is de ultieme erkenning van de tijdloze kwaliteit van hun muziek. Steve Hackett houdt de erfenis van de klassieke muziek van Genesis al jaren in ere met zijn Genesis Revisited albums I en II en zijn optredens tijdens de afgelopen jaren.Het nieuwe solo-album van Steve Hackett zal begin 2019 verschijnen.

Bekijk programma