Steppenville, The Arthurs & Inside Electron

Steppenville, The Arthurs & Inside Electron

Rock, Alternative, Indie, Blues, Roots & Funk!
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Zomeravond rock in het Podiumcafé van de Boerderij!

Drie bands bundelen vanavond hun krachten en talent: Inside Electron (rock), The Arthurs (alternative/indie rock) en Steppenville (rock, blues, roots & funk). Thank God It’s Friday!

Optredens van:

Steppenville

Steppenville is een Utrechtse band die haar oorsprong heeft in de band Black Tooth (2007). Na vele succesvolle optredens op diverse podia en festivals besloot Black Tooth uit elkaar te gaan. Pascal, Ivo en Martijn maakten vervolgens toch een doorstart met een nieuwe band: Steppenville. Krachtig, energiek en gedreven raken ze hun publiek met een nieuwe, geïnspireerde sound!

www.steppenville.nl

The Arthurs

The Arthurs is een alternative / indie rock band uit Rotterdam/Amsterdam/Utrecht. De band heeft een onderscheidende stijl en sound. Hun muziek is melodisch en dynamisch, rauw en gevoelig, agressief en dromerig tegelijk, en altijd oprecht. De moeite waard om te komen luisteren!

https://www.soundofthearthurs.com

Inside Electron

Inside Electron is een energieke band uit Den Haag, bestaande uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves. Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, speelt Inside Electron iedere zaal plat.

http://www.insideelectron.nl
Bekijk programma