Statel!ne & NRTA (No Rock Throwing Allowed)

Statel!ne & NRTA (No Rock Throwing Allowed)

Blues Rock en Symfonische Prog Rock
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Vanavond weer een co-productie met twee bands: Statel!ne en NRTA (No Rock Throwing Allowed).

De verbindende factor is het Zoetermeerse koppel Lisette en Joop. Samen zaten ze vroeger in a Piece of Orpheus; inmiddels hebben ze elk een eigen band. Lisette is de frontvrouw van NRTA (symfonische rock met een progressief randje) en Joop de backbone van Statel!ne (onvervalste bluesrock).

Optredens van:

Statel!ne

Stateline is een bluesrock formatie uit de omgeving van Den Haag. Twee oude soulmates die elkaar na vele jaren weer tegenkwamen, besloten een band te formeren om hun voorliefde voor Blues-Rock gestalte te geven. Bas en gitaar waren daarmee ingevuld, maar in rap tempo werden vervolgens een bij uitstek geschikte zanger, een oude muziekbroeder op toetsen en een bevriende drummer gerekruteerd. Statel!ne was een feit! Met hun gedreven interpretatie van nummers van artiesten als Joe Bonamassa, Richie Kotzen, Dave Matthews, Toto en vele anderen krijgen ze iedereen mee! Get-on-Board and feel them Diesels Hummin’!

Statel!ne is: Rainier Gauweloos – Vocals; Fons de Kuijper – Bas / Backing-vocals; Joop Schroter – Drums; Rene van Spanje – Keyboards;
Ed den Drijver – Gitaar / Backing-vocals.

No Rock Throwing Allowed

No Rock Throwing Allowed, oftewel NRTA, is een band die eigenwijs zijn eigen gang gaat. Geen covers, maar uitsluitend eigen werk. Niet gebonden aan een vaste stijl, maar gewoon spelen wat ze lekker vinden. Het is niet de makkelijkste weg, maar wel echt. Het motto is: “Als wij het goed vinden zijn we vast niet de enigen,” of: “voor elck wat wils so to speak”, rock in de ruimste zin van het woord.

NRTA is Lisette op zang, Chris op bas, Edwin op drums, Michael op toetsen en Nico op gitaar.

 

https://www.nrta.nl/
Bekijk programma