Stanley Clarke Band (Afgelast)

×

Let op! Het concert van Stanley Clarke Band dat op 20 oktober in Cultuurpodium Boerderij zou plaatsvinden is helaas wegens omstandigheden afgelast. Er komt geen nieuwe datum voor dit optreden. Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster. Kijk voor meer informatie op www.ticketmaster.nl.

Stanley Clarke Band (Afgelast)

+ support Cour/Cour - Bois/Bois
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 31,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 35,-

Informatie

Door het wegvallen van concerten in het tourschema is door het management van Stanley Clarke besloten om het concert dat op 20 oktober 2017 in Cultuurpodium Boerderij zou plaatsvinden te cancellen, er komt geen vervangende datum. Soms is een organisator genoodzaakt een event af te lasten of te verschuiven. Dit is vervelend voor alle partijen en iedereen doet dan ook altijd zijn uiterste best dit te voorkomen, maar helaas lukt dit niet altijd. Heb je tickets voor een van deze events, dan kan je je geld terugvragen.
Het ligt eraan hoe of waar je de tickets hebt gekocht. Heb je de tickets via ons callcenter of website gekocht, dan kan je online je geld terugvragen. Als je de tickets telefonisch hebt gekocht, vermeld dan ook het rekeningnummer waarnaar wij het geld kunnen overmaken.
Heb je jouw tickets bij een van onze verkooppunten gekocht, dan verzoeken wij je de tickets per post op te sturen. Stuur dan alsjeblieft ook je naam en rekeningnummer waar we het geld naar mogen overmaken mee. Je mag dit sturen naar:
Ticketmaster Contact Center
Antwoordnummer 18430
2501WK Den Haag

Stanley Clarke is een pionier in de wereld van de jazz. Zijn naam wordt in één adem genoemd met Victor Wooten en Marcus Miller, waarmee hij in 2008 onder de naam S.M.V de jazzwereld liet schudden. De carrière van deze basvirtuoos beslaat al meer dan vier decennia en hij heeft inmiddels tientallen albums op zijn naam staan. De band bestaat uit Stanley Clarke (Bass) Beka Gochiashvili (Piano) Cameron Graves (Keys) en Michael Mitchell (Drums).

Voorprogramma

Cour/Cour - Bois/Bois

Bird Award winnaar ‘Sir’ Pierre Courbois is één van de meest gerenommeerde Nederlandse jazz drummers. Samen met zijn zoon, bassist Barend Courbois (Blind Guardian, Vengeance) zal de inmiddels 76-jarige drummer hoogtepunten spelen uit zijn eigen carrière én die van Barend. Jazz rock en virtuositeit!

http://www.pierrecourbois.nl/