Stamping Ground (Muziekdocumentaire)

×

Deze avond is onderdeel van CultuurZomer079. Bekijk het hele programma op https://www.cultuurzomer079.nl/
Wij houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en de VNPF; veiligheid staat voorop. Daarom is deze show seated; er zijn solo- en duotickets verkrijgbaar. Let op: alleen voorverkoop tot 19:00 uur op de dag zelf en géén avondkassa.

Stamping Ground (Muziekdocumentaire)

Registratie van het Kralingse Holland Pop Festival
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 15,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: Geen avondkassa
Bestel tickets

Informatie

Cultuurpodium Boerderij presenteert dit najaar Rockin’ the Screen; muziekfilms, -docu’s en concertregistraties in een 'Corona-proof'-setting.

We starten met ‘Stamping Ground’; een registratie van het legendarische Holland Pop Festival, het Nederlandse antwoord op Woodstock. Bezoekers genoten voor 35 gulden van vele grootheden op 2 podia in het Rotterdamse Kralingse Bos: Jefferson Airplane, Santana, Canned Heat, The Byrds, Dr. John, Caravan, Fairport Convention, Soft Machine en Pink Floyd zijn namen die nog altijd tot de verbeelding spreken en allemaal stonden ze op dit eerste Nederlandse totaal festival met boetieks, kunstmarkten, filmvertoningen, kindercrèche en gratis kamperen. Ter ere van het 50-jarig jubileum van het festival is de Directors Cut van de Nederlandse concertregistratie ‘Stamping Ground’ uitgekomen. Herbeleef Kralingen 1970 op het grote doek. Door onze uitzonderlijk scherpe laserbeamer en het vertrouwde Boerderij-geluid ervaar je een voorstelling bijna als live!

Hoe ziet een ‘Corona-proof’-show er in de Boerderij uit?

 

Bekijk programma