Soto

Soto

Supports: Vanadine + MarysCreek
  • Zaal open: 19.30
  • Aanvang: 20.00
  • Voorverkoop: 18,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-
Bestel tickets

Informatie

De in Brooklyn geboren zanger Jeff Scott Soto is inmiddels bij zijn fans bekend: op zijn achttiende debuteerde hij als zanger op Yngwie Malmsteen’s debuut ‘Rising Force’, waarna ze een paar maanden later het album ‘Marching Out’ opnamen. Jeff stapte uit Yngwie’s band en zong daarna bij diverse bands en projecten zoals Talisman, Axel Rudi Pell , Soul Sirkus en Journey.

De afgelopen jaren bracht hij twee albums uit met wat steviger werk uit onder de bandnaam Soto.  Naast Jeff Scott Soto bestaat de band uit drummer Edu Cominato, bassist David Z en de twee gitaristen BJ en Jorge Salan. De band heeft zojuist een splinternieuw album uitgebracht “DIVAK” en gaat in februari op tournee door de UK en Europa om het nieuwe album te promoten.

Voorprogramma

Vanadine

Soto neemt als support de Zwitserse Act Vanadine mee. Deze band bestaat sinds 2011 en staat garant voor melodieuze en intense powerrock en metal die wordt afgewisseld met mooie ballads. De band weet diverse invloeden tot een mooi geheel te smeden en klinkt als een kruisbestuiving tussen AC/DC, Korn en Bon Jovi.

http://www.vanadine.net

MarysCreek

MarysCreek combineert moderne heavy metal met de klassieke melodieën van de Scandinavische pop traditie. De ambitie van deze band is om het beste van de twee werelden te nemen: een heavy rock die bestaat uit stevige gitaren, strakke melodieën en multi layered vocals.

http://maryscreek.com/