Sons of Apollo (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is volledig uitverkocht. Er worden geen kaarten meer aan de avondkassa verkocht.

Sons of Apollo (Uitverkocht)

+ support Dilemma
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 31,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-

Informatie

Sons of Apollo is niet alleen een epische naam. Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, kun je gerust spreken van een supergroep. Deze all-star band bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron "Bumblefoot" Thal (ex- Guns N Roses).

Sons of Apollo ziet in 2017 het levenslicht. Op debuutalbum Psychotic Symphony (2017) hoor je in het bandgeluid de unieke sound van ieder bandlid terug. Ze staan garant voor een vet potje progressieve metal waarin ze de vakkundigheid van Dream Theater combineren met de pakkende groove van Van Halen, Deep Purple en Led Zeppelin.

Voorprogramma

Dilemma

De radiostilte rondom de progressieve rockband Dilemma is voorbij! De band heeft niet stilgezeten en achter de schermen werd er hard gewerkt aan hun nieuwe album “Random Acts Of Liberaton”, gemixt door Rich Mouser (Spock’s Beard, Transatlantic, Neal Morse). Een aanrader voor liefhebbers van Spock’s Beard, Steven Wilson, Haken en Frost!

http://dilemma.band/