Shirley Ann

Shirley Ann - Tennessee Girl Release Tour

& The Country Wings
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Shirley Ann. Als klein meisje stond zij schoorvoetend tussen de schuifdeuren een optreden te geven voor ouders en familie. Haar grote passie voor Country Muziek heeft zij al op jonge leeftijd meegekregen. Het heeft dan ook een speciaal plekje in haar hart.

In 2013 won Shirley Ann de titel Country Music Euro Masters in de categorie “Solo” Dit zorgde voor een boost in haar carrière. Sinds de release van haar mini album ‘’On A Mission” in februari 2015 werkt ze samen met bekende songwriters aan een album met eigen nummers. Een album waar haar levensverhaal op een mooie manier beschreven wordt.

Favoriete artiesten van Shirley Ann zijn Mindy McCready, Trisha Yearwood, Sarah Evans en Martina McBride. Natuurlijk ontbreekt onze eigen Ilse de Lange niet in het repertoire. Maar ook het ruige werk van de Dixie Chicks en Gretchen Wilson gaat zij niet uit de weg.

Shirley Ann is tevens de leadzangeres van Countryband “The Country Wings” en maakt deel uit van het all-round duo/trio “This Is Us”. Regelmatig wordt zij gevraagd om gastoptredens met andere muzikanten te verzorgen, een uitdaging die zij graag aanpakt.

Line up: Shirley Ann – Lead vocals; Dick Bolle – Bassist en backing vocals; Wil Peters – Sologitarist en backing vocals; Eppo Franken – Sologitarist; Joop Vanderheijden – Slaggitarist en backing vocals; Rens van Velzen – Drums

Bekijk programma