Seventh Wonder

Seventh Wonder

+ support Max Pie
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 25,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,50
Bestel tickets

Informatie

Seventh Wonder is de band van huidig Kamelot-vocalist Tommy Karevik, die ook te horen is op de albums "The Theory of Everything" en "The Source" van Ayreon. Onder andere door de release van een Kamelot-album liet een nieuw album van Seventh Wonder op zich wachten, maar na bijna acht jaar is daar dan toch "Tiara".

In 2006 brengt Seventh Wonder het eerste album met Karevik uit, getiteld “Waiting in the Wings”. Daarna volgt het conceptalbum “Mercy Falls” (2008), “The Great Escape” (2010) en het livealbum “Welcome To Atlanta Live 2014” (2016). Met “Tiara” brengt de band hun tweede conceptalbum uit, waarop Karevik schittert met ijzersterke zang. Ook het spel van de andere bandleden is uitstekend, zoals we van de band gewend zijn en nieuwe drummer Stefan Norgren gaat moeiteloos in het niveau mee.

Voorprogramma

Max Pie

In het voorprogramma staat Max Pie. Deze Belgische progressieve heavy metalband staat garant voor muziek in de stijl van Dream Theater en Symphony X. Max Pie was eerder te zien in het voorprogramma van bands als Jon Oliva’s Pain , Fates Warning, Queensrÿche en Anthrax.

https://www.maxpie.be/