Bee Gees Tribute

Bee Gees Tribute

by Saturday Night Bee Gees + support The Ones To Blame
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 25,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

Barry, Robin en Maurice Gibb, beter bekend als de Bee Gees, scoren vanaf de jaren ’60 grote hits. De film ‘Saturday Night Fever’ zorgt er in 1977 voor dat de broers echte supersterren worden. Discoklassiekers als ‘Stayin' Alive’, ‘Night Fever’ en ‘More Than a Woman’ worden vandaag de dag nog steeds op de radio gedraaid. Saturday Night Bee Gees brengt je terug naar de hoogtijdagen van de Bee Gees!

De zeskoppige band zorgt voor een krachtige en indrukwekkende show. Zij weten het betoverende geluid van de Bee Gees zowel vocaal als muzikaal perfect te vangen. Saturday Night Bee Gees neemt je mee op een muzikale reis door vier decennia hits van de gebroeders Gibb, aangevuld met andere herkenbare hits van o.a. Diana Ross en Frankie Valli. Wat resulteert in een fantastische optreden vol nostalgie en herkenning.

Voorprogramma

The Ones To Blame

The Ones To Blame spelen te gekke oude hits in combinatie met bijzondere pareltjes. Al in een vroeg stadium werd buitenlands succes vergaard met een eerste Europese tour en nu Duitsland al meerdere malen aan hun voeten heeft gelegen is de band terug om het thuispubliek verder aan zich te binden

Bekijk programma