SAGA (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is volledig uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor het concert op 26 oktober in de Bosuil in Weert. Klik hier voor meer informatie.

SAGA (Uitverkocht) - The Final Chapter Tour 2017

40th Anniversary
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 33,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 35,-

Informatie

De Canadese progressieve rockband Saga viert in 2017 haar 40 jarig jubileum en heeft besloten na deze tour definitief te stoppen. Saga komt tijdens hun Final Chapter Tour 2017 nog één keer terug naar Cultuurpodium Boerderij om afscheid te nemen van hun trouwe fans. Uiteraard zullen klassiekers als 'On The Loose', 'You’re Not Alone', 'The Flyer', 'Humble Stance' en 'Don’t Be Late' niet ontbreken.

De Canadese veteranen spelen progrock met invloeden uit de jazzrock en verwijzingen naar onder andere Gentle Giant en Genesis. Michael Sadler is nog altijd de energieke en charismatische frontman van weleer en zijn stem lijkt met de jaren alleen maar krachtiger te worden. Bassist Jim Crichton zorgt nog steeds voor de onmisbare stuwende fundamenten van de SAGA-sound en het onnavolgbare gitaarspel van broer Ian Crichton blijft ook na 40 jaar nog keer op keer verbazen.