SAGA

×

Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen betreffende het Corona-virus, is dit concert verplaatst. De oorspronkelijke datum was 13 maart 2020. Eerder lieten we weten dat het concert zou verplaatsen naar 10 oktober 2020. In overleg met de band is uiteindelijk besloten om het concert te verplaatsen naar 20 februari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Let op: dit concert was uitverkocht maar omdat er nu kaarten geretourneerd worden, komen er soms kaarten vrij. Blijf het dus regelmatig proberen als je nog geen kaarten hebt!

SAGA

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 37,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 38,-
Bestel tickets

Informatie

SAGA, de Canadese prog-rock legende, keert in 2021 terug voor een wereldtournee en zij slaan daarbij vanzelfsprekend de Boerderij niet over!

Met 21 studio-albums en 9 live-albums is SAGA een van ’s werelds meest toonaangevende progressieve rockbands. Vanaf de oprichting in 1977 zijn zij constant op tour geweest. In 2017 stonden zij ook nog in de Boerderij met hun Final Chapter Tour maar de band is daarna blijven opnemen en ze zijn terug!
SAGA bestaat uit: Michael Sadler (zang, keyboards, basgitaar), Ian Crichton (leadgitaar), Jim Gilmour (toetsen, klarinet, zang), Mike Thorne (drums, zang) en Dusty Chesterfield (basgitaar, toetsen).

Bekijk programma