RPM & JUA

RPM & JUA

Rock with a slice of pop!
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Met de Haags / Westlandse band RPM wordt het een avondje rocken in het Podiumcafé van de Boerderij!

Met de muzikale ervaringen uit eerdere bands als Gemstone, Natha Lee, Rocksville en Quattrovox maken Raymond Vogelaar en Mike Delta hun doorstart, maar gooien ze het wel over een andere boeg. Sterke zanglijnen, geschreven vanuit een akoestische basis, en voor de ritmesectie aangevuld met drummer Peter van der Lelij en bassist Saro Pulvirenti.
En vanuit de gedachte “wat goed is komt snel”, ontstaan er binnen acht weken ook acht liedjes!
Hun invloeden? Denk aan Muse en Coldplay, Mr. Big, Guns n’ Roses en Pearl Jam, en qua tekst ook David Bowie en zelfs Rammstein. Hun slogan “Rock with a slice of pop!”past volgens eigen zeggen bij het eigen werk wat ze zo graag maken.

R|P|M staat voor: Rosario Pulvirenti Junior – Basgitaar (o.a. Headlife en Quatrrovox), Raymond Vogelaar – Gitaar & backingvocals (o.a. Gemstone, Natha Lee, Rocksville en Cold Case), Peter van der Lelij – Drums (o.a. Scallywag, Divine Rebellion en Skinner), Mike Delta – Leadvocals & effects (o.a. Cold Case en Quattrovox)

Voorprogramma

JUA

JUA, een band met vijf enthousiaste muzikanten, maakt global rock: de sound van rock met teksten in Swahili, Arabisch, Frans en Engels, maar JUA kan ook Nederlandstalig goed uit de voeten. Naast de invloeden uit de Country en Folk muziek, is de oude Haagse rocksound toch ook nog steeds duidelijk te horen. Hoewel elke tekst anders is, staat steeds één item centraal: de kracht van de mens.

De naam JUA is niet zomaar gekozen. In het Swahili betekent Jua: “de zon”. Licht, energie, warmte en kracht, elementen die je terugvindt in de muziek van JUA.

De band bestaat uit: Mike: percussie en drums; Dennis: bas en akoestische gitaar; Freek: leadgitaar en zang; Marjolein: slaggitaar en zang

.

http://www.jua-music.nl/home.php
Bekijk programma