Roachford

Roachford

& spec. Guest: KT Tunstall
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 27,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 28,-
Bestel tickets

Informatie

Andrew Roachford kroop achter de piano toen hij vier was en vanaf toen wist hij dat muziek zijn leven zou zijn. Hij groeide op in London; smeltkroes van culturen en kwam daardoor ook in aanraking met diverse soorten muziek als reggae, punk, pop, jazz en soul.

Het handelsmerk van Andrew is zijn talent om gevoelens te verwoorden. Daarmee spreekt hij vele luisteraars aan. De hit “Cuddly Toy” uit 1988 was niet het enige succes van Roachford. Verspreid over een carrière van 20 jaar scoorde hij gouden en platina albums. Sinds enkele jaren is hij ook onderdeel van Mike & The Mechanics, zij treden vrijdag 19 april op in de Boerderij en zaterdag 16 november staat Andrew dus in het kader van zijn Roachfoard 2019 Tour op ons podium!

Voorprogramma

KT Tunstall

Schotse singer-songwriter KT Tunstall kreeg internationaal succes in 2005 met onder andere het catchy ‘Suddenly I See’ en ‘Black Horse and the Cherry Tree’. Na het succes van het in 2016 uitgebrachte ‘KIN’, is het recent verschenen album ‘WAX’ het tweede deel van een trilogie die thema’s verkent als geest, lichaam en brein. Tunstall is terug met inspirerende en emotioneel beladen nummers, waarbij ze dezelfde energie en krachtige stem heeft als op haar megahits van vroeger.

https://www.kttunstall.com