Rise of the Wood & Old Man's Riot

×

Dit concert kon helaas geen doorgang vinden. Er zal een nieuwe datum worden gezocht.

Rise of the Wood & Old Man's Riot

Heavy rock & Stoner metal
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Twee 'stoere mannen bands' uit de regio: Rise of the wood en Old Man's Riot!

Beide bands bestaan uit ervaren muzikanten die voorheen in andere bands met uiteenlopende stijlen hebben gespeeld. Genoeg meters gemaakt dus, maar nog nooit in de Boerderij gespeeld… Komt dat zien in het Podiumcafé!

Optredens van:

Rise of the Wood

Allemaal opgegroeid in het Westland en actief in de lokale muziekscene was het een kwestie van tijd voordat de jongens van Rise of the Wood zich zouden verenigen in een band. Het begon in de zomer van 2014 toen Nol, Paul en Boon bezig waren iets te creëren met een beetje meer swing en ballen. Stoner metal leek de voor de hand liggende keuze, gezien de muzikale achtergrond van een aantal bandleden. Toen Jeff en Alex zich bij de band voegden was de band compleet!

Rise of the Wood is: Nol van Vliet – Vocals, Jeff Teunissen – Guitar, Ronald Boonstra – Guitar, Alex Wijnhorst – Bass, Erik Stolze – Drums

http://riseofthewood.nl/

Old Man's Riot

Old Man’s Riot speelt heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Een aantrekkelijke en gevarieerde mix met invloeden uit hard-, sleaze- en stonerrock met de kenmerkende zware grooves. De bandleden hebben hun ervaring opgedaan bij afzonderlijke bands met uiteenlopende stijlen en weten een spetterende liveshow neer te zetten. Het motto ‘We Play Heavy Rock And We’re Not Afraid To Show It’ is zeker niet overdreven.

Naast vele shows in clubs door het land is Old Man’s Riot ook een graag geziene gast op festivals. Zo speelde de band al drie keer op Surfrock, het Koningsdagfestival in Baroeg, was headliner op Babypop en won menig ziel op het Schollenpopfestival op het strand van Scheveningen.

Old Man’s Riot is: Dagmar Boelhouwer – Lead vocals, 
Leon Kerpershoek – Drums
, Chris van ‘t Veer – Bass
, Jurriaan Verdoold – Guitar, Sander Hoogendoorn – Guitar, backing vocals

www.oldmansriot.nl
Bekijk programma