RanestRane filmconcert The Wall-Pink Floyd (UITGESTELD)

×

Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen betreffende het Corona-virus, wordt dit concert uitgesteld. Er wordt in overleg met de band gekeken naar een nieuwe datum, gekochte kaarten blijven geldig. U wordt op de hoogte gehouden via onze website en Ticketmaster.

RanestRane (UITGESTELD) - filmconcert The Wall-Pink Floyd

RanestRane plays Pink Floyd - Alan parker's The Wall CineConcept Opera
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: 24,-

Informatie

*Exclusieve NL Show!*
De Italiaanse rockband RanestRane staat bekend om hun indrukwekkende ‘CineConcerts’ oftewel filmconcerten. Eerder brachten zij al succesvol ‘A Space Odyssey’ featuring Steve Hogarth en Steve Rothery van Marillion. En nu zijn zij terug met een nieuw sensationeel project: ‘The Wall’ van Pink Floyd.

Ze spelen de originele soundtrack met de film groot geprojecteerd op de achtergrond. Maar er is ook ruimte voor eigen interpretaties en nummers op momenten dat daar ruimte voor is. Het project is geen simpele weergave van beeld en vertolking van de soundtrack; RanestRane zorgt voor een compleet nieuwe beleving van de mix van beeld en geluid.
De film van Alan Parker is precies wat de band inspireerde – meer dan 20 jaar geleden – om een originele en multimediale reis te maken naar de hedendaagse rockscene. In 2019 is het 40 jaar geleden dat Pink Floyd ‘The Wall’ uitbracht en RanestRane brengt een hulde aan dit meesterwerk in de vorm van een filmconcert: een unieke show in zijn soort!

RanestRane is:
Daniele Pomo – vocals, drums & percussions
Riccardo Romano – keyboards, harp & backing vocals
Maurizio Meo – bass & double bass
Massimo Pomo – acoustic & electric guitars

Bekijk programma