Progwereld Pub Quiz (afgelast)

×

Let op! Wegens omstandigheden is de Prog Pubquiz afgelast. Een nieuwe datum is (nog) niet bekend, reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster.

Progwereld Pub Quiz (afgelast)

  • Zaal open: 13:30
  • Aanvang: 14:00
  • Voorverkoop: 14,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 15,- (indien beschikbaar)

Informatie

Het is algemeen bekend dat de gemiddelde progliefhebber over een encyclopedische kennis beschikt. Het moest er daarom maar eens van komen: de eerste echte Progwereld Pub Quiz!

Test je kennis over alles wat de progressieve rock wereld te bieden heeft: de bassist op die debuutelpee uit 1973, dat bijzondere B-kantje, de ontwerper van die ene hoes. Meet die kennis nu met andere fans van het genre en kijk of jij met jouw team de gelukkige winnaar wordt van de PPQ trofee. En natuurlijk de eeuwige roem!

De avond wordt gepresenteerd door Maarten Goossensen, oprichter van Progwereld en Arrow Symfo Mania DJ, en Alex Driessen, Progwereld recensent en presentator van het Progdreams Festival. Trommel je vrienden op, meld je snel aan door een teamticket te kopen, en kruis de degens met je rivalen in deze prog battle!

Je speelt in teams van 4 personen aan een tafeltje. We adviseren je om in de voorverkoop een teamkaart kopen voor 14 euro (incl. servicekosten). Zo ben je verzekerd van een plek. De kaart is geldig voor maximaal 4 personen.

Aan het einde kan er maar één team met de wisselbeker aan de haal gaan en zichzelf winnaar van de eerste editie van de Progwereld Pub Quiz noemen!

Bekijk programma