Jonge pop punk rockers

Jonge pop punk rockers

The Next Generation
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Een pakketje jonge muzikanten gaat vanavond aan de bak in het Podiumcafé. Deze 3 bandjes zijn bevriend geraakt door met elkaar samen te spelen, en zijn daardoor dan ook goed op elkaar ingespeeld.

Bij deze jongens (en meisje) gaat het om het, rap groeiende, genre van melodieuze punk. Waar de een wat meer invloeden heeft van de Ramones, heeft de ander invloeden van Anti-Flag en Green Day en is de derde geïnspireerd door Neck Deep. Kom kijken naar deze Haagse/Voorburgse bandjes!

Optredens van:

Scotty Doesn't Know

Scotty Doesn’t Know is een gloednieuwe, jonge pop-punk band uit Voorburg. Inspiratie van deze jonge leden komt uit elke hoek van de muziek, maar één ding hebben ze gemeen: de muziek die ze maken is hard en verfrissend.

SDK is: vocals/guitar: Thimo Harders; guitar: Joris “The Professor” Ras; drums: Scott Jochems; bass: Joey Reijenga

The Hormones

Hormones is een punkrock coverband die het geluid uit de begintijd van de punkrock laat herleven. De band speelt live met de puurheid en energie die de echte Ramones 40 jaar geleden iconisch maakten. Vette gitaren, strakke drums en pompende bas completeren de meerstemmige zang. De band speelt voornamelijk covers, maar werkt ook aan een eigen repertoire. De leden van de Hormones hebben allemaal een andere achtergrond, maar zorgen er wel voor dat er geweldig los gegaan kan worden. 1 2 3 4, hey ho, lets go!

Hormones is: Jordy: vocals + bas; Eric: drums + backing vocals; Lenny: guitar + backing vocals; Antoine: guitar + backing vocals

The Worst Example

The Worst Example is een relatief nieuwe, maar zeker niet te missen skate-punk band. Met inspiratie uit Green Day, Anti-Flag, Pennywise, NOFX en vele andere punkrock bands spelen ze de zaal helemaal plat. De eerste uitgebrachte single van deze band, met de naam Password, werd al snel een succes. The Worst Example staat klaar om alles te geven, de hoofden blijven niet onbewogen met de energie die ze overbrengen.

TWE is: vocals: Tim (Oscar) van der Geest; guitar: Jim Bronswijk; bas: Jeff; drums: Jasper Bohté

Bekijk programma