Navarone

Navarone

+ support Tricklebolt
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 14,80 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 17,-
Bestel tickets

Informatie

Navarone komt met hun spetterende show naar Cultuurpodium Boerderij Het Nijmeegse vijftal wist sinds 2012 de harten van menig rock- en hardrockliefhebber te veroveren door intelligente, maar ook gewoon pakkende rocksongs te componeren. De band sleurt je mee in een onvergetelijke live ervaring van scheurende gitaarriffs, pompende drumbeats en Led Zeppelin-esque uithalen.

En ook al bestaan bands als Led Zeppelin en Cream niet meer, de ziel van deze muziek leeft voort in Navarone. Begin 2017 bracht de band haar derde studioalbum ‘Oscillation’ uit. Op de eerste single ‘Snake’ klinkt de band vuiger en grootser dan ooit. Het album is een mooie aanvulling op de rock beukers als ’Vim & Vigor’ en ’The Red Queen Effect’.

Voorprogramma

Tricklebolt

De Nederlandse rockformatie Tricklebolt timmert hard aan de weg en stond eerder in het voorprogramma van DeWolff, Uriah Heep en Y & T. Met hun eigen, door de sound van de 70’s geïnspireerde rocksongs, voert deze jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath. Tricklebolt heeft sinds 2014 al vele optredens achter de rug, waaronder festivals als Stöppelhaene, Fields of Joy, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dicky Woodstock en Eurosonic.

http://www.tricklebolt.nl/