AFGELAST - Mystery

×

Let op! Jammer genoeg heeft Mystery de tour die voor dit najaar gepland stond moeten cancelen. Als alternatief kun je nu op 28 november het concert van Mystery dat in 2018 in de Boerderij is opgenomen bekijken op het grote scherm en beluisteren in 5.1 mix. Er zal ook een live verbinding met de band tot stand gebracht worden. Tevens zal er een merchandise verkrijgbaar zijn. Voor deze avond moet je wel een nieuw ticket kopen. De oude tickets worden zo spoedig mogelijk op verzoek terugbetaald. Lees meer

AFGELAST - Mystery

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 30,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,50

Informatie

Mystery is een progressieve rockband uit Montreal en werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerespecteerde prog rockbands ter wereld.

De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen. Sindsdien ontbreekt ons land niet aan Mystery’s tourschema en hebben de sympathieke muzikanten een loyale fanbase opgebouwd, mede door hun verbluffende liveshows. En na meer dan 30 jaar is Mystery nog steeds verrassend en vernieuwend.

Bekijk programma