STREAM - Mystery

STREAM - Mystery

'Caught In The Whirlwind of Time'
  • Zaal open:
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: gratis stream

Informatie

Deze avond tonen wij de concertregistratie van de eerste show van de ‘Live and Butterflies’ tour van Mystery van 17 november 2018 in de Boerderij. Mystery heeft de reputatie van geweldige liveband. “Caught in the Whirlwind of Time” laat de kracht en magie van een Mystery-concert zien.

KLIK HIER om de stream te bekijken
Mystery is een progressieve rockband uit Montreal en werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerespecteerde prog rockbands ter wereld. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen. Sindsdien ontbreekt ons land niet aan Mystery’s tourschema en hebben de sympathieke muzikanten een loyale fanbase opgebouwd, mede door hun verbluffende liveshows. En na meer dan 30 jaar is Mystery nog steeds verrassend en vernieuwend.

Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier.
Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel. Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.

Bekijk programma